יעקב

תביעה נגד חברת allianz בגרמניה

טסתי עם חברת אייר ברלין ומטעני לא הגיע לאחר דין ודברים איתם התייצבה מולי חברת הביטוח allianz שהציגו את עצמם כחברה המבטחת את אייר ברלין לאחר חלופת מיילים הגענו להסכם פשרה על גובה הפיצוי וחתמנו על הסכם ב14 לאוגוסט קבלתי מייל שהכסף הועבר לחשבוני ועד היום לא הועבר כלום לאחר אין סוף מיילים קבלתי מהם היום מייל שהנוהל שלהם הוא שהם מעבירים לחברת אייר ברלין את הפיצוי והיא זו שאמורה להעביר זאת אלי ומאחר והחברה נכנסה לחדלון פרעון אצטרך להמתין עד יעבור זעם מה עלי לעשות ואיך לפעול

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יעקב, שלום רב, אם בהסכם עם אליאנץ כתוב שהם יעבירו את הכסף לחשבונך, יש לך תביעה טובה נגדם. השאלה כיצד לפעול תלויה בגובה הסכום שכן יש להביא בחשבון את העלויות. סביר להניח שפנייה אליהם באמצעות עו"ד גרמני תשיג את התוצאה, אבל הכל תלוי בניסוח הסכם הפשרה.