מוטי רוזין

תביעה נגד חברת ביטוח מלונדון

הייתה לי פוליסה לאובדן כושר עבודה מחברה בלונדון Expatriate , כאשר עברתי ארוע לב (בארץ) והייתי מושבת חמישה חודשים מעבודה , הם סרבו לשלם לי את דמי הביטוח . האם ניתן לתבוע אותם בארץ ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מוטי, שלום רב, משאלתך אני מבין שהביטוח נעשה בלונדון, בעת שעבדת שם. מקום הגשת התביעה נקבע בדרך כלל בחוזה (במקרה זה בפוליסת הביטוח) וכמעט בטוח שהפוליסה קובעת שיש להגי את התביעה באנגליה. אמנם לא ניתן לתת תשובה מוסמכת בלי לבדוק את כל הפרטים, אבל מרב הסיכויים שאין אפשרות להגיש תביעה בארץ.