אברהם

משפט שאיור להתקיים בעוד חודש,האם לנסוע או לא לנסוע ומה ההשלכות

היה לי דיון בקנדה לגבי עבירה שאני יואשם בה criminal harassment ,המשפט איור להוות בעוד חודש ,וכרגע איי בארץ. השאלה שלי היא מה הם ההשלכות העתידיות במידה ואני לא אסע למשפט,והאם אוכל לחזור לשם אי פעם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אברהם, שלום רב, אתה זקוק לייעוץ פרטני של עורך דין הבקיא בחוק של קנדה ושל הפרובינציה בה מתנהל המשפט נגדך. ייעוץ כזה יבהיר לך את הסיכונים העומדים בפניך אם לא תיסע למשפט