עמוס

הטעייה בבצוע הזמנה ואי אפשרות לביטול עסקה ללא חיוב

שלום רב, אתמול מאחר והתעניינתי בעבר במלון ברומא, הופיע לי חלון בנייד של booking ובוא הצעה למלון ללא התחייבות, לאחר שבצעתי את ההזמנה קבלתי הודעה שההזמנה שבוצעה הינה ללא אפשרות ביטול. מיד פניתי חזרה לbooking ובקשתי לבטל את ההזמנה אך נאמר לי שזה לא ניתן והם יפנו את הבקשה למלון. היום קבלתי הודעה שאומרת שהמלון אינו מוכן לבטל ואני חוייבתי במלוא הסכום. פניתי שוב לbooking והם אמרו שאין מה לעשות מלבד לפנות שוב למלון, הטלפנית יצרה קשר עם המלון והמלון ממשיך בסרובו. אשמח לדעת מה ניתן לעשות,

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

עמוס, שלום רב, אמנם שאלתך אינה בדיוק בתחום הפורום אלא יותר בתחום של תיירות, אולם כנראה שהדרך היחידה היא הגשת תביעה – פתרון שבדרך כלל עלותו אינה פרופורציונלית לשווי התביעה. הגשת תביעה נגד בוקינג מחייבת את מסירתה לבוקינג בהולנד, מה שמצריך רשות מיוחדת מבית המשפט ותרגום התביעה. כדאי לנסות לפנות לחברת האשראי ולבקש לבטל את החיוב בהסתמך על ההודעה כי ההזמנה ניתנת לביטול.