רמי הלוי

תביעה נגד חברה בבלגיה

תביעה נגד חברה בבלגיה כיצד תובעים חברה מסחרית ידועה בבלגיה ששלחה שוקולד שהוזמן אך נשלחו מוצרים דומים שלא מאושרים ליבוא המשלוח הושמד והחברה לא לוקחת אחריות על הנזק שניגרם

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רמי, שלום רב, כנראה שיהיה צריך להגיש את התביעה בבלגיה (תשובה החלטית אפשר לתת רק לאחר בדיקת המסמכים וכשכל הפרטים ידועים). בכל מקרה, שווי המשלוח (כלומר גובה ההפסד) הוא שיקול עיקרי בשאלה אם להגיש תביעה – שכן עלויות התביעה (אם צריך להגישה בבלגיה) יהיו גבוהות.