מירב

חיוב מופקע בגין דלק בהחזרת רכב שכור

שכרנו רכב בהולנד והחזרנו מיכל דלק לא מלא. חיובנו על הדלק החסר בתעריף 3.67 יורו לליטר ועליו נוסף מס 21%. התעריף הזה לא מוצג בשום מקום של החברה - לא באינטרנט ובוודאי לא בחוזה ההשכרה. האם זה חוקי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מירב, שלום רב, השאלה אם גובה החיוב בגין הדלק החסר חוקי תלויה במסמכים עליהם חתמתם (הסכם שכירות הרכב) ובתנאים המוצגים באתר החברה. על כל פנים, גם אם היה ניתן לבסס טענה נגד גובה החיוב – אין טעם בנקיטת צעדים, בהתחשב בסכומים בהם מדובר.

מירב

תודה על המענה. אני מניחה שעל זה הם מתבססים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מן הסתם