שאולי

קבלתי מכתב איום בתביעה

smi בוקר טוב, הסיפור בקצרה, לפני 5 חודשיים הייתי צריך לצאת לכנס מהעבודה (קצין צעיר) בפראג אז מילאתי טופס הרשמה ללא פרטים אישיים מזהים ופרטי תשלום. לאחר זמן מה הבנתי שאני לא יוצא לכנס ולא התעסקתי בביטול, שלחו לי מכתב הביתה ממשרד גבייה בלונדון בשם smi group. לא רשמתי פרטים מזהים מלבד *כתובת ושם* , מתוך כוונה להראות נוכנות לבוא לכנס(רישום מוקדם נתן הנחה) ולאחר שתאושר הנסיעה אמלא את כל הפרטים של אשראי ודרכון וכולי.אני יכול לשלוח את הטופס שחתמתי עליו ואת המכתב שקיבלתי הביתה. אודה לעזרתך בנושא תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שאולי, שלום רב, אי אפשר לייעץ לך מה לעשות בלי לראות את כל המסמכים. אם בטופס ההרשמה התחייבת לשלם יכול להיות שיש בעיה.