תומר מרום

תביעה מול אוויס איטליה

הזמנתי דרך רנטל קארס רכב כאשר היה ביטוח שרכשתי בארץ לביטול השתתפות עצמית בעת שכירת הרכב לא הוסבר לי דבר הוחתמתי על ביטול הביטוח שרכשתי בארץ וקנית אחר בעלות של 316 יורו וכן הוסיפו תשלומים רבים לא מובנים , הם מסרבים להחזיר לי את הכסף בטענה שחתמתי על חוזה.בסופו של דבר במקום להיות מחויב על 1400 ש"ח חיובתי ב3000 ש"ח. אני מעוניין להגיש תביעה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

תומר, שלום רב, ראשית, הגשת תביעה באיטליה על סכום כזה אינה כלכלית – גם אם תצליח למצוא עורך דין שיקבל על עצמו את ייצוגך שכר טרחתו יהיה גבוה בהרבה מסכום התביעה, שלא לדבר על הצורך שתיסע לאיטליה להעיד במשפט. שנית, אם חתמת על חוזה הוא מחייב אותך. הטענה "לא ידעתי על מה חתמתי" אינה טענה המתקבלת בבתי משפט