שמעון רוזנברג

תשלום כפול עבור חדר בחול

ב 8/02/2019 הוזמן חדר באיטליה. בד"כ אנו משלמים במקום ובמזומן. שואלים עם בוקינג לא חייב ואז משלמים. בכל המקרים עד היום לא שיקרו לנו באף מדינה. זאת פעם הראשונה שגילינו חיוב בויזה תרם יציא לנופש ( רואים לאחר שחוזרים ארצה)בוצע חיוב 30/01/2019 ע" בוקינג. פנינו אליהם, הם הודו שגבעו כסף לפני הזמן וביקשו קבלה על תשלום בחול. מובן ששלחנו להם הכול, מאחר שלא הנו זמן רב צלצלנו מספר רב אליהם.... עד שבסוף דחו אותנו. קבלה באיטלקית, מה עושים? תודה מראש שמעון

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שמעון, שלום רב, ניתן לתבוע את בוקינג בארץ, אולם צריך למסור להם את כתב התביעה בהולנד. לצורך זה צריך לקבל רשות מבית המשפט בארץ להמציא את כתב התביעה בחו"ל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שמעון, שלום רב, ניתן לתבוע את בוקינג בארץ, אולם צריך למסור להם את כתב התביעה בהולנד. לצורך זה צריך לקבל רשות מבית המשפט בארץ להמציא את כתב התביעה בחו"ל.