ראיף

טסתי לאסטנבול להשתלת שיער

לאחר ששלחתי להם את כל החומר כולל תרופות שאני מקבל אישרו שאני יגיע לאסטנבול לביצוע ניתוח השתלה כשהגעתי לשם ושלמתי המון הוצאות הגעתי למרכז טורקיאנא ושם אומרים לי לא נוכל לבצע את הניתוח בגלל בעיה רפואית היו חוסכים ממני הוצאות אם היו אומרים לי זאת לפני שאטוס לשם כי שלחתי את התרופה לפניכן אליהם אחרי שראו את החומר ואני עוד בישראל יכלו להגיד אל תגיע למטרת השתלה כי לא נעשה את הניתוח היו חוסכים ממני ולא גורמים לי נזק

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ראיף, שלום רב, לפי מה שאתה כותב כנראה שיש לך עילת תביעה נגדם, על הנזק שנגרם לך – ההוצאות המיותרות. אולם, אני מניח שגובה ההוצאות שהוצאת אינו מצדיק הגשת תביעה משפטית בטורקיה. העלויות של הגשת תביעה כזו (תשלומים לעורכי דין, נסיעה להעיד במשפט וכיו"ב) לא יהיו פרופורציונליות לסכום התביעה.