כפיר לוי

ירושה בארצות הברית לפי הסכם

שלום רב, אבי ואשתו אזרחים אמריקאים, חיים בארצות הברית. לאבי שלושה ילדים מנישואיו הקודמים (אני ושני אחיי), ולאשתו שני ילדים מנישואיה הקודמים. הם מעוניינים לכתוב הסכם לפיו לכששניהם ילכו לעולמם (כל אחד בזמנו) אז הרכוש המשותף שלהם יחולק שווה בשווה בין הילדים, עשרים אחוזים לכל ילד בצירוף נספח המפרט באיזה רכוש מדובר. זוהי אינה צוואה סטנדרטית, אלא הסכם ספציפי. האם הסכם כזה הוא עוקף צוואה אישית? והאם חובה עליהם להסתייע בייעוץ משפטי על מנת לנסחו, או שיש באפשרותם לנסח את הדברים כפי שניסחתי אותם כאן בפניך, להחתים נוטוריון, והמערכת המשפטית בארצות הברית תכבד זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

כפיר, שלום רב, אביך ורעייתו צריכים לערוך צוואה על פי החוק במדינה בה הם מתגוררים בארה"ב, ומומלץ להם מאוד לפנות לעורך דין העוסק בצוואות.