דודי בן סימון

הונאה כרטיסים לגמר ליגת האלפות במדריד 2019

רכשתי 2 כרטיסים בעלות כוללת של 5,000 אירו כחודש לפני המשחק. בוצעה העברה בנקאית ונשלחה אליי חשבונית. כשבוע לפני המשחק האתר הורד ונותק הקשר. יש לי התכתבות עם "נציג" החברה וכל החומר הנלווה. האם אני יכול לעשות משהו בנידון? אין לי קצה חוט תודה רבה דודי

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דודי, שלום רב, אני מציע שתפנה למשטרת ישראל. יש להם יחידת סייבר שעוסקת בתרמיות כאלה ומשתפת פעולה עם משטרות אחרות. אולי הם יוכלו להגיע לרמאים (וגם זה לא אומר שתוכל לקבל בחזרה את כספך).