רם

ביטול חופשה שהזמנו דרך אתר בוקינג

הזמנו צי ר בישראל מבוקינג. בהגיענו למקום אמר לנו הספק אינו עובד יותר עם בוקינ על אף היה לנו אשור הזמנ מבוקינג שנערכה שבועיים לפני כן. לטענתו הצימר שהוזמן כבר הושכר ואינו יכול לעזור לנו. מי האחראי לפצותנו על עלויות ההגעה למקום ועל עוגמת הנפש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רם, שלום רב, אם קיבלתם אישור רק מבוקינג ולא מהספק עצמו – כנראה שיש לך תביעה רק נגד בוקינג. על כל פנים, אני מציע שתפנה לבוקינג. יכול להיות שאצלם יש אישור מבעל הצימר.

רם

האם יש עילה לתביעה או פיצוי מבוקינג.קום