מינס אלברט

תביעה נגד ספק וחברת שילוח

רכשתי סחורה מספק בתאילנד לפי פרופורמה הסחורה תסופק עד נמל סלוניקי ביוון 3 שבועות אחרי קיבלתי הודעה מחברת השילוח שהמטען יגיע לסלוניקי בתאריך 29.07.2019 באותו תאריך הודיע לי הספק שמשלוח נמצא באודה ואם אני רוצה שזה יגיע ליוון אני צריך לשלם 7850 דולר וחברת השילוח שלחה לי הודעה שאני אשלם והם יחזירו את הכסף לאחר דין ודברים עם הספק הסכמנו שאני אשלם 2000 דולר שיוחזר ברגע שהמכולה תגיע ליוון שילמתי 2000 דולר 3 ימים לאחר מכן הודיעו חי שאני צריך לשלם עוד 2000 דולר על האכסנה באודסה חברת השילוח שלחה לי מכתב שהיא נושאת באחריות וכל נזק שיגרם הי תפצה אותי בתנאי שאשלם את נ 2000 דולר לא הסכמתי לשלם בבקשה מה אני עושה במצב הזה יש לי את כל הניירת וההצכתבות תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלברט, שלום רב, אי אפשר לתת תשובה החלטית בלי לראות את המסמכים וכל הפרטים, אבל לפי מה שכתבת זה נראה לא טוב. מאוד לא טוב.