rotem

דוח מהירות משטרת פירנצה

אני מעולם לא קיבלתי את הדוח המקורי לצערי (שקיבלתי לפני כ-4.5 שנים) ולפני מספר חודשים קיבלתי מכתב מעורך דין ישראלי שמשטרת פירנצה שלחה ובו ישנו סכום מופרז לחלוטין שכולל שכר טרחה של עורך הדין. אני רוצה לשלם את הדוח, אני מניח שאני אאלץ גם לשלם ריביות, מכיוון שמעולם לא קיבלתי את הדוח וכפי שציינתי עברו כבר 4.5 שנים. אך האם יש לי דרך לצמצם את העלות והאם אתה יודע כיצד אני יכול לשלם אותו? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רותם, שלום רב, את שאלתך צריך להפנות לעורך דין איטלקי, אולם אני מניח שעלויות הטיפול יהיו לא פרופורציונליות. אולי כדאי לנסות לדבר עם חברת ההשכרה – אולי במקרה הם יהיו נחמדים עם רצון לעזור.