ודים פוריץ

משלוח שאינו נמסר לנמען

שלום. הזמנתי כרטיסים למשחק כדורגל דרך חברה StubHub למלון בלונדון. הם שלחו דרך חברה UPS. הביאו למלון כשעדיין לא הגענו...המלון סירב לקבל את החבילה, אף אחד לא יצר איתנו קשר,לא החברה,לא החברת משלוח ולא המלון. פשות החזירו את הכרטיסים לשולח. פנינו לחברה...אין מענה מספק. אנחנו עדיין בלונדון...מה תוכל לייעץ בבקשה? איך לתבוע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ודים, שלום רב, תבקש משלוח דחוף נוסף (אם זה עדיין אקטואלי).לפי מה שכתבת אינך יכול להאשים איש. אם לא דאגת שבמלון ידעו שאתה מבקש לקבל משלוח לפני שהגעת ולא קיבלת את הסכמתם לכך – המלון נהג באופן סביר לגמרי כשסירב לקבל משלוח עבור מי שאינו אורח במלון.