מיכאל

הזמנה דרך בוקינג לא סופקה - לא נמצא אפרטמנטס. מה באפשרותי לעשות?

ברור שבוקינג זה מתווך , אך מה גודל אחריות שלו במקרה - הגענו למקום ואין עסק ולא היה (שכנים לא מכירים) .אין מקום גם לטעות - הגעה באמצעות חברת מוניות. מה סיכוי לקבל פיצוי הולם על "הפתעה" ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מיכאל, שלום רב, אם אכן הזמנת דירת אירוח בבוקינג ומתברר שאין כלל עסק של דירות אירוח במקום יש לך, לכאורה, עילת תביעה נגד בוקינג, על שאפשרו ל"עסק" שאינו קיים למכור דרכם שירותים. כמובן שיש לבדוק היטב את כל הפרטים לפני שמגיעים למסקנה חד משמעית.