פאני בנג'י

החזר כספי לבר מצווה- בחודש יוני

עו"ד יואב סולומון, שלום רב, בגלל המצב שהולך ומחמיר בגיו וירוס הקורונה - ברצוני לדעת האם מגיע לי החזר כספי? מאחר וישנה הוראה מפורשת לא לבצע אירוע מעל 100 איש ולא אסכן את אורחיי בגיל השלישי את הצעירים ואת צוות האולם. מותר לציין, שסגרנו תאריך האירוע, בעלת האולם רשמה בכתב ידה 5000 ש"ח לביטול מבלי לשאול אותנו (קבעה) סכום אסטרונומי. ויש לי עו 5 אנשי מקצוע: צלם, ו2 אטרקציות לאירוע. . תודה על תשובתך המהירה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

פאני שלום רב, קודם כל, מזל טוב לבר המצווה! אמנם שאלתך לא בתחום הפורום, אבל אענה בקצרה: השאלה אם התפרצות וירוס הקורונה היא "כוח עליון" מבחינה משפטית אינה קלה, וכמובן שביחס לשאלתך יש חשיבות לנוסח ההסכם או ההסכמים עליהם חתמתם. את זקוקה לייעוץ פרטני שיסתמך על מסמכים וכל העובדות הרלוונטיות. הרבה בריאות ובהצלחה