דביר יזדי

תביעה נגד אתר מכירות וירטואלי

הי אני עוסק בתחום הדרופשיפינג באלי אקספרס כלומר מוכר מוצרים מאליאקספרס באיביי. אליאקספרס חסמו אותי בשביל שלב זיהוי ואני מחכה כבר יותר משבועיים ותוך כדי התכתבתי איתם כבר יותר משמונה פעמים וכל אחד אמר לי שתוך 24 שעות אני יוכל לבצע הזמנות שוב ואני עדיין לא יכול. יש לי הרבה מכירות ובנתיים אני לא יכול לבצע אותם. הם הורסים לי את העסק!! הם אמרו שהם תומכים בדרופשיפינג והכל ובנתיים אני לא יכול לבצע הזמנות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דביר, שלום רב, השאלה שלך חורגת מאפשרויות הפורום, המיועד לשאלות כלליות. אתה נזקק לייעוץ פרטני שיחייב את עורך הדין לבדוק את כל הנתונים, ההתכתבויות, הצהרת האתר על תמיכה בדרופשיפינג ועוד. בכל מקרה, הגשת תביעה במקרה כזה (אם זו תהיה הדרך המומלצת) תהיה כנראה מסובכת ולא זולה.