אמיתי ברוידא

שגיאה בהזמנת טיסות. טיסה שאושרה על ידי אקספדיה לא הועברה(כנראה) לחברת בתעופה

הזמנתי טיסות מ CODY ל בוסטון דרך דנוור. ב 28 למאי השנה. יש בידי אישור של אקספדיה לטיסות ביום זה. ביום הטיסה, מאחר ולא קיבלתי SMS מחברת התעופה (UNITED), נכנסתי לאתר שלה וראיתי שהטיסה בתאריך אחר: ה 30 ביוני. פניתי בדחיפות לחברת התעופה ולמזלי הצלחתי להירשם לטיסות באותו יום. עלה לי תוספת של 805 דולר. בנוסף (לא בטוח לגמרי) יש לי הודעה מאקספדיה הל דמי ביטול טיסות באותו יום בסך של כ 750 דולר. אני מבין שייתכן שזה לא עילה לדיון משפטי. אך אולי יש לך טלפון לבירור "אנושי" מול אקספדיה. אני מצליח לדבר רק עם בוטים ללא הבנה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אמיתי, שלום רב, אין לי טלפון לבירור אנושי, לצערי. מניסיוני האישי שירות הלקוחות שלהם עובד לא רע, אבל זה היה במצב פשוט יותר משלך.