יהודית תושיה

האם אפשרי לתבוע את בוקינג

היזמנו דירה ברומא דרך בוקינג כולל נהג,שהיה אמור לחכות בשדה כאשר נחתנו קיבלנו הודעה במייל שההזמנה מבוטלת והיתה טעות בידנו אישןר הזמנה יצרנו קשר עם בוקינג שהציאו פיתרון חלופי דירה מחוץ לרומא. יש לציין כי הגענו בחג שבועות ולא היה מקום בשום מלון לאחר חיפושים של שלוש שעות והמתנה בשדה מצאנו מלון ברומא שעלה באלף יורו יותר ונאלצנו לקחת את השרות היות ולא היתה בררה כשחזרנו ושוחחנו עם בוקינג הציעו לנו פיצוי של 180 יורו האם יש מקום לתביעה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יהודית, שלום רב, לפי דברייך יש עילת תביעה, אולם עלייך לדעת שתביעה נגד בוקינג (או כל גורם מחוץ לישראל) היא הליך יקר גם אם את מגישה אותה בבית המשפט לתביעות קטנות. את התביעה יהיה צריך למסור לבוקינג בהולנד, מתורגמת (אחרי שבית המשפט בארץ יחליט למסור אותה להם ויורה על דרך המסירה. יכול להיות שגם אם תגישי את התביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, ללא עו"ד, העלויות והזמן לא יצדיקו את התוצאה.