חננאל

תביעה על החזר כספי את אקספידה ו-או אל-על

רכשתי כרטיסי טיסה באלעל דרך אקספדיה בינואר 2022. יומיים לאחר הרכישה הטיסה בוטלה על ידי אלעל. מאז אני מנסה לקבל החזר מאקספדיה או אלעל ולא מקבל אותו. אקספדיה טוענים שאלעל לא מחזירים כסף דרכם ואילו אלעל כעת טוענים שהעבירו כסף לאקספדיה. בפועל בחיוב באשראי אני רואה שבעת התשלום התשלום בוצע לאלעל. את מי עלי לתבוע? אם עלי לתבוע את אקספדיה כיצד לעשות זאת? מדובר בשני כרטיסים על סה"כ 450$

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

חננאל, שלום רב, על פי מה שאתה כותב כנראה שאל על צריכה להחזיר את הכסף. אני מציע שתכתוב להם שבוקינג טוענים שהם לא קבלו מהם החזר ותבקש שישלחו לך את האסמכתא להחזר שהם עשו לבוקינג.