רביד ש

פיצוי פג תוקף וכסף חולט

שלום, באוקטובר 21' רכשתי כרטיס טיסה לבודפשט מחברת וויז אייר. הטיסה בוטלה ע"י חברת התעופה ובתמורה זוכה חשבוני בקרדיט לשימוש עתידי. יום אחד הקרדיט נעלם. פנייה לחברת התעופה העלתה כי הקרדיט תקף ל-90 ימים והכסף חולט. אני יודע שחברת התעופה היא חברה ללא נציגות בישראל (רק נציגות משפטית) אך האם ניתן כך לחלט כסף ששילמתי? יש לציין שלא הייתי מודע לתוקף הימים אך זה מופיע בתקנון באתר (מסתבר) תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רביד, שלום רב, מאחר והחברה היא שביטלה את הטיסה (ולא אתה) עליה להשיב את הכסף. אתה יכול לתבוע אותה ולמסור את התביעה לנציגה בארץ.