מיכאל שיין

תביעה ייצוגית נגד חברת cannon הבינלאומית

שלום איך אני יכול לתבוע את cannon על כך שהם פרסמו מידע שגוי במפרט של מצלמת וידאו אותה רכשתי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מיכאל, שלום רב, באופן עקרוני, אתה יכול להגיש תביעה במדינה לה יש זיקה לעסקת רכישת המצלמה – למשל המקום בו רכשת את המצלמה או המדינה בה נמצאת החברה המייצרת (שמן הסתם סיפקה את המפרט). לגבי עצם הגשת התביעה הייצוגית ובדיקה אם יש עילת תביעה, סיכוייה, מקום הגשתה וכו' – עליך להתייעץ עם עו"ד הבקי בתחום בייעוץ פרטני.