שלום דדון

תביעה נגד חברת AGODA

הזמנתי שני חדרי מלון (UNREFUNDABLE) בפריס דרך חברת AGODA לתאריך 01-08/12/2023 , בשל המצב המלחמתי , ובגלל שחברת התעופה AIR-FRANCE , ביטלה כל טיסותיה (מחברת התעופה קיבלנו כל הכסף חזרה) , הודעתי לחברת AGODA כבר ב 01/11/2023 שאנו במצב מלחמה ושאין לנו דרך להגיע , ושהם יכולים כבר לבטל את החדרים בתנאי שאנו מקבלים החזר כספי מלא. מבלי להלאות בעשרות טלפונים ושיחות ועידה עם המלון , אנו במצב שבו החברה ביטלה את החדרים , אין לנו החזר כספי , הם אינם מוכנים להחזיר את ההזמנה לקדמותה , יכולתי להעביר לאחרים ולהקטין הנזק . המלום בשלב מסוים היה מוכן להאריך את תוקף ההזמנה עד לסוף 2024 , אך AGODA לאחר כל שיחת טלפון שלחה מייל לקוני בו אין החזר ואין שינוי. ולמעשה עד לרגע זה אין לנו חדרים ואין החזר כספי. תודה מראש על העזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, הבעיה היא, כמובן, שהזמנת את החדרים בתעריף unrefundable, ולקחת סיכון שאם יקרה משהו תאבד את כספך. לכאורה, הודעתך על ביטול ההזמנה בתנאי שתקבל החזר מנוגדת לתנאי ההזמנה. נראה לי שסיכויי התביעה אינם גבוהים מאוד.