אודליה

מה דין התשלום למטפלת בבידוד

שלום רב, אני מעסיקה מטפלת לביתי התינוקת, המטפלת נמצאת כעת בבידוד. להבנתי, אני אמורה לשלם לה ימי מחלה עבור תקופה זו. כפועל יוצא, ב 1 באפריל אצטרך לשלם לה שכר על חודש מלא, כאשר היא עבדה רק חצי חודש, בעוד שאני ובעלי לקחנו ימי חופש מהעבודה על מנת למלא את מקומה. איפה ההיגיון פה? היא טסה לחו"ל ונפשה לה ואני צריכה לשלם את המחיר? מדובר במחיר כבד מאוד - גם תשלום של חצי חודש מבלי שקיבלנו את שירותיה וגם בעלי ואני נאלצים לספוג כמות גבוהה של ימי חופש (שלי ספציפית אין יותר משניים)?? אנא עזרתך, אודליה

עו"ד אורנה שמריהו

לצערי, אין לי פתרונות פלא. אם המטפלת צברה ימי מחלה, עליך לשלם לה בגינם, כאשר היום הראשון אינו בתשלום והיום השני והשלישי 50% לכל יום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה