דוד אמ

האם אישה בהריון תפגע בתשלומי ביטוח לאומי

אישה שצריכה ללדת עוד 3 חודשים ועכשיו מקבלת חלת האם יפגע לה דמי לידה לפי איזה תלוש יחושב לה תשלומי הלידה

עו"ד אורנה שמריהו

אכן, תשלום דמי הלידה יפגע, להלן חישוב דמי הלידה - סכום דמי הלידה נקבע בהתאם לשכר שלך (שלפיו שילמת דמי ביטוח) ועד למקסימום של 1,485.83 ש"ח ליום. הקצבה מחושבת כך - השכר שלך ב- 3 החודשים המלאים שקדמו להפסקת העבודה, לחלק ב-90 השכר שלך ב-6 החודשים המלאים שקדמו להפסקת העבודה, לחלק ב- 180. התשלום יהיה על פי החישוב הגבוה ביותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה