הרצל ב

מינוס בימי חופשה שנתית

המנהל שלי ,עקב המצב של ירידת נפח העבודה ,רוצה להוציא אותי לחופש בימי שישי כשהוא טוען שמאשרים לו עד מינוס 10 ימים. בדיעבד הוחלט עוד לפני המצב על צעדי התייעלות ועקב כך התחיל לרדת נפח העבודה עוד לפני. יש לי הרושם שהמעסיק מנצל את המצב ואולי להשאיר את הורדת ימי השישי לצמיתות . אני יודע שזה הרעת תנאים ,אבל הוא יכול להגיד שזה עקב המצב וכשישתפר לטעון שאני הסכמתי מכיוון שאין שום מכתב בנושא. למותר לציין שאני כבר 17 שנים בערך בעבודה. בתודה מראש הרצל

עו"ד אורנה שמריהו

ממליצה לך לא לעשות שום פעולה כרגע, ע להתבהרות המצב השורר בארץ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה