נעמי גולדנברג

חופשת מחלה בזמן ביודד

אני עובדת בדיור קהילתי לאנשים בעלי מוגבלות פיזית. בתאריך 5.3 יצאתי לחופשה של שבוע בסוצ'י רוסיה. יומיים קודך לכן המנהל התקשר אלי ואמר לי שעלי לשקול את נסיעתי כי יתכן שאצטרך להכנס לבידוד. בתאריך זה הי צריכים להכנס לבידוד אנשים שחזרו ממערב אירופה בלבד. בתאריך 9.3, 3 ימים לפני חזרתי יצאה הנחייה לבידוד ביתי לכל מי שחוזר מחו"ל. כמובן שהיתי בבידוד ביתי שבועיים, אך כשחזרתי התפלאתי שחופשת המחלה שלי לא כובדה, בטענה שידעתי שיש סיכוי שאהיה בבידוד ביתי והמעביד לא צריך להפסיד עלי את עלות חופשת המחלה. מה דעתכם?

עו"ד אורנה שמריהו

על המעסיק לשלם לך בגין ימים אלו, היות והנחייה הגיעה כשהיית בחו"ל וחופשתך אושרה ע"י המעסיק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה