אריק שמר

אי החזרה לעבודה לאחר חל"ת

אני עבדתי בקאנטרי כחשמלאי מפעיל בריכה ואחזקה ב15ת3 הוצאתי לחל"ת והתאריך ה8.5 ניפתח ח"כ וב27.7 ניפתה הבריכה עד היום טרם הוחזרתי לעבודה וכל שאלותי לגבי חזרה לעבודה נענו במשיכת כתפים .מה האפשרויות העומדות לפני והעם המעסיק מחויב להחזיר אותי לעבודה אם אין ברצוני להמשיך להיות בחל"ת .אני בן 63 והתחלתי לעבוד ב4.8.19 . תודה

עו"ד אורנה שמריהו

חל"ת אמור להיות בהסכמה, אם הנך מסכים הנך יכול לומר למעסיק, והיה ואין בידי המעסיק עבודה יכול הוא להזמינך לשימוע ולפטרך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה