שמרית

ימי מחלה בזמן בידוד ביתי

שלום, הבוקר קיבלתי הודעה מחברה לעבודה לשעבר (אתמול עזבתי שם) שהיא חולה מאומתת ואני צריכה להיכנס לבידוד ביתי כי באתי איתה במגע. וכל המוקד נכנס לבידוד. אני שכבר עזבתי שם צפויה להתחיל עבודה בחברה חדשה ב1.7 מה שאומר שכרגע אני באוויר בזמן הבידוד הביתי שלי , האם ב14 ימים אלו שאני מתעכבת בתחילת העבודה החדשה אני זכאית לתשלום כלשהו על ימי הבידוד האלה.?

עו"ד אורנה שמריהו

היות וסיימת את עבודתך במקום העבודה הקודם, אינך זכאית לתשלום ימי מחלה במקום העבודה החדש לא צברת ימי מחלה, ונראה שאינך זכאית לתשלום בגין ימים אלו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה