חן בן צבי

האם המעסיק מחויב לשלם לי על פי חוק ימי מחלה בזמן בידוד?

ב- 27.8 יום חמישי וב- 30.8 יום ראשון לקחתי חופש (נופש באילת) בכניסה לאילת- חייגו אליי ממשרד הבריאות, אבא שלי קיבל תשובה שהוא לצערי חיובי לנגיף. חזרנו בחזרה מאילת לרמת גן. החל מה- 27.08 בערב שהגעתי הביתה ועד ליום 07.09 (יום שני האחרון) הייתי בבידוד ולא עבדתי גם. היום קיבלתי תלוש שכר- על היומיים שלקחתי כי "הייתי באילת" המנהל שלי הוריד לי חופש- למרות שנכנסתי לבידוד ועדכנתי אותו מראש. האם זה תקין? זה לא אמור לרדת מהמחלה?

עו"ד אורנה שמריהו

אמור להפחית ימי מחלה ולא ימי בידוד, כאשר היום הראשון ללא תשלום והיום השני והשלישי 50%.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה