מירי דודו

חלת בקורונה כאשר בבידוד

לאחר 5 שנים שעבדתי במשרה מלאה, לאחר הסגר הראשון, עקב הקורונה קוזז לי ימי העבודה, ואני עובדת 3 פעמים בשבוע, , ופעמיים בשבוע אני עובדת במשרה אחרת להשלים ההכנסה. עכשיו הייתי בבידוד ....., המנהל מהמשרה הראשונה הוציא את העובדים לחל"ת עד להודעה חדשה עקב הסגר הנוכחי.......... רציתי לדעת האם אני יכולה גם לצאת לחל"ת? האם אני צריכה משני המקומות להביא מכתב ....... מה הפרוזדורה.

עו"ד אורנה שמריהו

חל"ת, המעסיק מוציא את העובד ולא העובד. ולכן, אם המעסיק לא מבקש ממך לצאת לחל"ת, אינך יכולה על דעת עצמך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נגיף קורונה - זכויות עובדים ומעסיקים במקום העבודה