יואב פסטרנק

חישוב הארנונה בחיפה לדעתי שגוי

חשבון הארנונה השנתי בביתי הינו 17823.57 ש"ח לשנה כאשר לטענתי החישוב אמור להיות 15587.57 ש"ח לשנה. דירתי הינה בשטח של 144 מ"ר באזור א' בניין מסווג כ-מ2 וכן מרפסת בשטח של 82 מ"ר לפי סיווג מ5. לפי חישובי אני אמור לשלם כדלקמן: 75 מ"ר בתעריף 77.35 ש"ח פלוס 25 מ"ר בתעריף 89.26 ש"ח ו-44 מ"ר בתעריף 102.69 ש"ח. עבור המרפסת אני אמור לשלם על 82 מ"ר 37.03 ש"ח. ההפרש בין חישובי לחישוב העיריה הינו 2236.25 ש"ח לשנה. מבקש לדעת מה החישוב הנכון.

עו"ד נמרוד לנגר

איך קבעת שטחים. שים לב שארנונה השטחים כולל את הקירות ובתוכניות הבית לא

עו"ד נמרוד לנגר

איך קבעת שטחים. שים לב שארנונה השטחים כולל את הקירות ובתוכניות הבית לא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה