יאיר

קבלת הנחה בארנונה בגין הכנסות

לא יודע אם מה שאני יכתוב קשור לפורום הזה, מקווה שתוכל לפתור לי את הבעיה. אז ככה. קבעתי תור למחלקת הנחות בארנונה בעיר באר שבע. הגעתי בזמן שנקבע הגשתי את מה שצריך להביא (מה שאמרו לי בטלפון להביא) 1. שלושה תלושים של אישתי 2. אישור אי קבלת קיצבאות 3. דיווח מעסיקים 4. מעמד לא עובד 5. צילום תעודות זהות ואז אמרו לי שצריך להביא פירוט מביטוח לאומי על קבלת דמי לידה של אישתי ב 2016 שההנחה שביקשתי היא בכלל על 2017. טוב הלכתי הביתה וקבעתי שוב תור כדי להביא את מה שחסר. הגיע היום, והפעם התארגנתי כמו שצריך ממש, והבאתי כל מה שביקשו. שבסוף התברר שאני לא צריך להביא פירוט דמי לידה מהסיבה שכתבתי לעיל.כשהגעתי אמרו לי להוציא מספר ולהמתין. הקשתי מס' ת.ז. ולתדהמתי לא יוצא מספר. ניגשתי למנהל וזה בדק ואמר לי לא קבעת תור. לא מופיע לי במחשב תור שלך. זעמתי ואמרתי לו "אבל קבעתי בטלפון" ושוב הוא אומר לי "לא מופיע לי" לך תתווכח עם הקרנפים האלה... ואז אומר לי המנהל אין בעייה תביא לי את כל המסמכים ואשלח אותם במעטפה הבאתי לו הכניס במעטפה ואמר לי, שיתקשרו אלי עם תשובה. לאחר כמה ימים חזרו אלי ואמרו לי שחסרים שני מסמכים. השגתי אותם בעמל רב ושלחתי להם למייל וגם לפקס שאמרו לי. כעבור חודש חייגתי כדי לבדוק מה עם התשובה. אמרו לי שמופיע להם שם שחסרים לי הרבה מסמכים ובכלל לא את המסמכים שאמרו לי בטלפון שחסרים. וכאן אני שואל: כמה אפשר להתעלל בבן אדם?! כמה?! גם ככה אני מתמודד עם החיים בקושי. מה יהיה??????? אשמח מאוד לקבל תשובה. תודה מראש. יאיר

עו"ד נמרוד לנגר

תכתוב את מה שכתבת לי למנהל הארנונה עם העתק למבקר המדינה, תלונות הציבור - משרד הפנים והמרכז לשלטון מקומי ותראה איך לפתע מנהל הארנונה משנה יחסו אליך. ומתקשר אליך ומסדר לך הכל. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה