2+2=2 נפשות חשבון ממש פגום
שלום עו"ד היום אמרו לי במשרד מים שכל תקופה מסוימת חב' המים מאפסת את מספר הנפשות למס' 2 כי 2 זה כמו 1. אבל אנחנו 4 נפשות לא יותר לא פחות עלינו מרוסיה 4 נפשות בת"ז מופעים כולם באותו כתובת כמו שצריך. וזה כבר ככה שנה בערך ולפני היה בסדר בדיוק 4 נפשות. מנהל המשרד אמר שיש אפשרות לתת חזרה חודשיים 2 חזרה מה אני מבקש מאוד להבין איך אפשר לקבל כסף חזרה וגם למה הם מאפסת בכלל 2 בלי פרוצדורה הסכמה שלנו חתומה. תודה רבה שלום רב
אלכס שלום וברכה, מאחר ויכול להיות שיש פה כשל מערכתי בכל העיר אתה מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני בנושא על מנת שאצליח לקבל ממך את התמונה המלאה. בברכה, רועי בלסיאנו, עו"ד.
כבוד עו"ד נגיד שיש "כשל מערכתי בעיר" זה לא ענייני ואני לא רופא בשביל לטפל בכולם. למה אתה אומר שאתה צריך "לקבל ממני תמונה מלאה" אתה רומז שאני לא הסברתי לך טוב . כמו שאמרתי לך למעלה בהודעה הראשונה: האם פרוצדורה זו שכל תקופה מסוימת חב' המים בהוראת רשות המים מאפסת את מספר הנפשות למס' 2 של נפשות כי 2 זה כמו 1. מוכר לך ? במשרד מים אמרו שזה בגלל שיש ילדים גדולים שעוזבים את הבית ובעל הדירה בעצמו אחראי להגיע לעדכן מספר נפשות ברגע של שינוי או טעות בדף חשבון שלו ואם לא מגיע החשבון זה יוצא על גב תשלום של בעל הדירה. ידוע לך ? תודה לך
אלכס שלום איני מכיר פרוצידורה כזו שתאגיד המים משנה על דעת עצמו כל שנה ושנה את שמות הדיירים או גורע דיירים ממצבת הנפשות בבית קל וחומר שנשלחו לתאגיד תעודות זהות ולכן שינוי מספר הנפשות בדירה בכל שנה ושנה לא נשמע סביר. אני חוזר ואומר שיש לבצע בדיקה אם מדובר בהתנהלות רוחבית של התאגיד ואז ישנן דרכים לתקוף את העניין. בברכה, רועי בלסיאנו, עו"ד .
שאלות נפוצות:
אייל מזרחי
הרצל לויפור
הרצל לויפור
אייל ערן