אנונימי

ארנונה

העייריה לא שלחה לי ארנונה לתשלום על ההיתר שהוצאתי לפני 4 שנים (וכבר בנוי) מה ניתן לעשות כדי להימנע מאלפי שקלים של תשלום ? האם העירייה תבוא לבדוק את הנכס ?

עו"ד ירון נדם

הכלל הוא שהינך חייב ואכן ביום מן הימים תידרש בתשלום, אם כי יתכן ותעמוד לך הזכות לטעון להתיישנות לתקופה של מעבר לשבע שנים. אך לאחרונה ספק בית משפט עליון בסוגיה דומה בו עיריית גן גן לא חייבה במשך 30 שנה נכס וכאשר גילתה את הטעות דרשה רק שנתיים אחורה ובימ"ש אישר את החיוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה