משפטי– זאפ
משפטיפורומיםארנונהמדידת נכס לאחר 17 שנה?!

מנהלי הפורום

עו"ד יצחק יונתן

עו"ד יצחק יונתן

מנהל תחום ארנונה, עו"ד יונתן יצחק הנו בעל ותק וניסיון של 15 שנים בטיפול בחיובי ארנונה של עסקים, הגשת השגות, עררים ועתירות מנהליות בתחום המיסוי המוניציפאלי בכלל ובפרט בנושא ארנונה עירונית.

קביעת פגישה
0554304340
חזרה לפורום

מדידת נכס לאחר 17 שנה?!

דדו
דדון

קבלנו מכתב ממשרד מודדים פרטי עם לוגו של העירייה בו נטען כי עפ"י פסיקה של "בית המשפט העליון" חלה חובה לחשב שטח הנכס לצורך חיובו בארנונה. הסקר יבוצע ע"י החברה: קלימי-אורן בע"מ. ולפי סעיפים 287-288 לפקודת העיריות עלינו לאפשר כניסת העובדים לביצוע המדידה מחדש. א.האם יכולים אחרי 17 שנה לשנות מטרים לחיוב בארנונה כאשר ברור שתכלית המדידה היא להגדיל סכום החיוב בסופו של דבר?(למותר לציין שלא הגדלנו את השטח מאז רכישתנו וכניסתנו לנכס ואנו הבעלים המקוריים של הנכס) ב.מבקשים שאנו נפנה ביוזמתנו לתאום הסקר האם אנו מחויבים בכך? ג. במידה ויימצא ע"י העירייה לאחר המדידה כי השטח גדול ממה שמופיע בחיובי הארנונה הנוכחיים, כיצד ניתן להתמודד מול קביעה שכזאת?

RE:
רמי
רמי(נכתב ע"י: דדון)

האם מותר להם חוקית להכנס לדירה? או האם מותר להם רק מדידה מבחוץ?

RE:
נמר
נמרוד לנגר, עורך דין(נכתב ע"י: דדון)

יכולים למדוד אבל אתם לא מחוייבים לתאם להם ולהיות הפעילים בעניין. עם השטח של הדירה גדול יותר משנישמתם תחייבו מכאן ואילך יותר.