יסי

התגוננות מפני דרישת תשלום לפי פקודת המסים גבייה - מים

שלום רב, מה הדרך הנכונה להתגונן מפני דרישת תשלום לפי פקודת המסים גבייה ? לפני כשנה הגשתי השגה על צריכת מים ועד היום לא קיבלתי תשובה. במקום תשובה קיבלתי דרישה כאמור. מעוניין לדעת מה הדרך הנכונה והיעילה לתבוע/להתלונן/לערער/להקפיא, את הדרישה של מי אביבים, כאמור. תודה מראש.

עו"ד לנגר נמרוד

מוזר שכתבת השגה לפני שנה וטרם נעניתי תתזכר את הגזברות שישנה השגה ותבקש כי יוקפאו הליכי הגביה עד בירור העניין כמובן הכל בכתב ותעד הכל מול העירייה

יוסי

תודה נמרוד. האם כתוצאה מכך שלא שלחו תשובה במשך תקופה ארוכה, הרבה מעל חצי שנה, רואים בהשגה שלי כאילו התקבלה... יש לי אישור שהשגתי התקבלה בפניות הציבור ואצל המנכ"ל, שהוא גם הממונה על אכיפת הגבייה, לפי פקודת המסים. ראיתי משהו בנושא ועכשיו אני לא מוצא את זה. אודה לך באם תפנה אותי לתקנה / נוהל / חוק בנושא "משך הזמן למתן תשובה".

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה