בלה יוחאי

השלכות דין משמעתי בצבא

אני בת 31, בעברי נשפטתי כחיילת בדין משמעתי (עי סמגד הגדוד) וקיבלתי ריתוק של 35 יום בבסיס. ברצוני לדעת : 1. האם זה נחשב פלילי? 2. האם זו עבירה שיש עימה קלון? 3.האם ניתן למחוק את ההרשעה הזו מהגליון הצבאי? 4. האם הרשעה צבאית זו יכולה לפגוע בי איכשהו בחיי האזרחיים? 5. האם הרישום מופיע במשטרה/בצבא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

1. לא נחשב לפלילי. 2. אין קלון. 3. זה רשום בנגררת תלונות בצבא ולא ניתן למחוק. 4. לא. 5. לא מופיע במשטרה ומופיע בצבא בנגררת התלונות.

בלה יוחאי

השלכות דין משמעתי בצבא

בלה יוחאי

השלכות דין משמעתי בצבא