משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהאם תוכל לעזור לי לפסול מקצוע?

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

האם תוכל לעזור לי לפסול מקצוע?

עמי
עמית אור

התגייסתי לפני חמישה חודשים ומאז האלרגיה שלי החמירה כפול 3. אני מפקדת בחימוש שחלק מהתפקיד זה לרדת לשטח ולנקות מחסנים ואני נמצאת גם בעיר הבהדים שזה רק מחמיר את הבעיה .הלכתי לרופא מומחה לנסות להוריד פרופיל ולפסול את התפקיד והוא אמר במפורש שהאלרגיה שלי החמירה ואני חייבת להזהר . אחרי הביקור הלכתי לרופא יחידה שבחר להוריד לי את הפרופיל ל72 עם סעיף ליקוי מאוד קל. אני עדיין סובלת מאוד שם וחוטפת כמעט כל שבוע התקף אלרגיה עם בעיית נשימה קשות והמפקדים שלי בוחרים לה לעלים עיין מהנושא. יש משהו שתוכל לעזור לי בוא?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

היי עמית - אוכל לסייע במקרה כזה - מוזמנת לפנות אליי בפרטי. ניתן לפנות גם טלפונית 052-4220101 לקביעת פגישת יעוץ אליה אבקש שתצטיידי במסמכים הרפואיים.