נתנאל

התגייסות לצבא בגיל 26 זה אפשרי?

נתנו לי פטור עקב התיקים הרפואיים שלי בעבר ובמקום להתנדב (אמרו לי שאני אוכל) פשוט לא התנדבתי ולא עשיתי שירות לאומי כלשהו,היום לצערי הרב אני מבין כמה זה היה חשוב להיות חייל בצבא..האם ניתן לי האפשרות לנסות להתגייס מחדש ובעצם לנסות לעלות את הפרופיל שלי למרות התיקים הרפואיים שהיו לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

תלוי בן כמה אתה ומה מצבך הרפואי היום. בעקרון האפשרות לערער על פרופיל פתוחה בפניך אך יהיה צורך בהמצאת מסמכים רבים ובהתנהלות מורכבת ככל שהזמן שחלף ממושך יותר. בכל מקרה הדבר אפשרי עד מועד מסוים ויש להיוועץ בעורך דין! מוזמן לפנות אליי ! https://www.army-law.co.il/representation-in-recruitment-procedures-and-to-be-stationed-in-the-idf/

נתנאל

רשמתי: אני בן 26 ומצבי הרפואי כיום הוא בסדר גמור הם שללו אותי על פי מסמכים רפואיים בצו הראשון ולא ממש בדקו אותי,בעבר אמרתי שזה טוב אך כיום אני מבין שצבא בעיניי זה דבר חשוב!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

תלוי בן כה אתה ומה מצבך הרפואי היום. בעקרון האפשרות לערער על פרופיל פתוחה בפניך אך יהיה צורך בהמצאת מסמכים רבים ובהתנהלות מורכבת ככל שהזמן שחלף ממושך יותר. בכל מקרה הדבר אפשרי עד מועד מסוים ויש להיוועץ בעורך דין! מוזמן לפנות אליי ! https://www.army-law.co.il/representation-in-recruitment-procedures-and-to-be-stationed-in-the-idf/