משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהתעייעצות בעינין צבאי

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

התעייעצות בעינין צבאי

ויק
ויקיי

היי אני עריקה חודשיים עקב בעיות נפשיות ודיכאונות שהתחילן בצבא והחימירו לאט לאט הייתי אצל קבנים אף אחד לא עזר לי ובסוף התייאשתי והחלטתי להיות עריקה היום עברו חודשיים ורציתי לדעת כמה זמן אני יכנס לכלא אני רוצה גם לצאת מהצבא אני צריכה עזרה עם זה

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

היי ויקי, במצבים כאלה עדיף לגשת לעורך דין עוד טרם העריקות ולקבל עזרה מתאימה מבלי להיות נפקדת או עריקה. מאחר ואני מבין כי זה כבר מצב נתון - אני מזמין אותך לפנות כעת ולקבל עזרה מעורך דין. מאוד ייתכן שאם תפרטי אודות מצבך הנפשי ובכלל יהיה ניתן לסייע לך באופן משמעותי.