עתודאית

המזכירות מסרבת למסור לי מסמך חשוב

אני עתודאית במסלול דו חוגי (משום שעם חוג אחד לא אצבור 120 נקודות) וכרגע בשנה א. הצבא מסרב להאריך את דחיית השירות שלי לצורך הלימודים משנתיים לשלוש. באחד החוגים נתקלתי בבעיה משום שהצבא לא אישר את לימודיי שם (למרות שהאקדמיה קיבלה אותי ואני לומדת בחוג זה). לאחרונה מזכירות החוג הודיעה לי שמעכשיו מדור עתודה מאשר חוג זה, וזה נכתב במסמך רשמי. ברצוני להעביר מסמך זה לצה''ל כדי להוכיח שאני תלמידה מן המניין בחוג ולהגדיל את דחיית השירות לשלוש שנים. הבעיה היא שהמזכירות מסרבת למסור את הטופס. מה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

קודם כל ראוי להעביר פנייה לצה"ל - רצוי להסתייע או לכל הפחות להיוועץ בעורך דין טרם פנייה כאמור.