אריאנה

שיבוש הליכי חקירה לכאורה

בני עצור כשמונה ימים על שימוש קנביס ושיבוש הליכי חקירה היום פסקו עוד שמונה ימי מעצר נוספים. איני יודעת בכלל אם לסניגור הציבורי יש בכלל השפעה על כל העיניין, זה נראה כאילו בני נמצא לבד. הסניגור אומר שכרגע לא ניתן לעשות דבר עד יום שני הבא כשיהיה דיון. אני לא שקטה ולא יודעת אם יש טעם לקחת עוד פרטי. יש מה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אריאנה שלום רב, את מתארת בעיה מוכרת שנתקלים בה קרובים רבים של עצורים - ראוי במקרה זה לבקש מהסנגור הצבאי לשוחח עמכם ולהסביר לכם - בשלב זה אין מי שמכיר ממנו את השיקולים ואת מצב החקירה.

אריאנה

עןרך דין עידן דביר. יצאת צדיק! כל הכבוד.