ציונה

אלרגיות לצרעות ודבורים מה ה% הנכות הניתנים בצבא

האם לאחר נתינת% נכות לאלרגיות וטיפולים במחלקה אלרגית במרפאות והוכח שהיא אלרגית ניתן לבקש אשורי מיון שהיא נעקצת. היא נשמרת ולא יוצאת מהבית , מה ללכת להעקץ בכוונה ולהתפנות למיון ולהגיש ניירת וזו סכנת מות זאת דרישת הוועדה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום ציונה - על מנת לטפל בנושא זה יש להגיע לפגישת יעוץ עם כלל המסמכים לגבי המצב הרפואי וכלל ההתכתבויות מול הגורמים הצבאיים - ייתכן וניתן לפעול באפיקים משפטיים ו\או מנהליים לשם התאמת פרופיל מתאים.