דרינה

פרופיל 21 נפשי וגיוס למשטרה

בזמן השירות שלי חוויתי מספר בעיות משפחתיות שהובילו לכך שהייתי צריכה לשוחח עם קבן, מה שבסופו של דבר הוביל לשחרורי מהצבא על רקע נפשי עם אבחנה שלא הייתה נכונה לדעתי. היום כסטודנטית לשני תארים שמתאימים לשירות במשטרה אני מעוניינת להצטרף לשורותיה אך חוששת שלא יקבלו אותי בשל האבחנה שקיבלתי. האם ניתן להתקבל לעבודה במשטרה על אף הפרופיל? האם חוות דעת נוכחית של פסיכולוג עשויה לסייע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דרינה שלום רב, להשיב באופן מדויק לא ניתן כיון שלא עיינתי בחוות הדעת הרפואיות (הנפשיות) לגבייך ולכן עדיף לקבל יעוץ פרטני בהתאם למצבך ולמסמכים. ככלל, משטרת ישראל יכולה לקבל כחריג אדם עם פרופיל 21 - הדבר תלוי במסלול השירות אליו הנך מיועדת, בגין מה נקבע הפרופיל וכו'... כמובן שככל שיש מסמכים רפואיים עדכניים הם נבחנים על ידי גורמי הגיוס במשטרה.