אנונימית

פטורה מגיוס(בחרתי בכל זאת להתגייס)

אני בת 20 ולא מחוייבת לשרת בצבא(כי אני ערביה)ובגיל 19 הגשתי בקשה להתגייס לצבא והכל עבר חלק(עברתי צו ראשון והכל אבל לא קיבלתי עדיין את הפרופיל) עד שנודע למשפחה שלי שאני עומדת להתגייס. אחרי מלא ריבים ובעיות נאלצתי להתקשר למיטב ולבקש מהם להפסיק את תהליך הגיוס וככה קרה סגרו את תיק הגיוס שלי ואני ממש מתחרטת על זה שלא הלכתי על זה למרות התנגדות המשפחה שלי האם בגיל 21 עדיין יאשרו לי להתגייס

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לא אוכל לענות לשאלה באופן חד משמעי היות ויש צורך להכיר את הפרטים. בתיאוריה כן ניתן להגיש בקשה חריגה להתגייס

אנונימית

לפי הגיל יש סיכוי טוב שצהל יאשר לי להתגייס? בהתחלה אושר לי והכל אבל אני ויתרתי על זה בסוף..

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

הגיל הוא לא חריג עדיין