איה נאמן

בירורים בקשר לטופס 55

שלום רב, יש לי כמה שאלות בקשר לטופס 55 1. טופס 55 יכול להעביר אותי מחייל לחייל? אם אני בחייל המודיעין ורוצה להגיע לחייל חינוך, זה אפשרי? 2. כמה זמן בערך לוקח כל התהליך? והאם תוכל להסביר לי יותר על כל שלב- מה צריך לעשות ומה החשיבות של כל אחד מהשלבים? 3. אם אני רוצה להגיע לקורס שמתחיל בספטמבר, להתחיל בתהליך כבר עכשיו? אם זה יאושר יעבירו אותי כשהוא יתחיל ועד אז אשאר במקום הקודם או איך זה עובד? תודה :)

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום איה, בטופס 55/3 את יכולה לבקש מעבר לכל תפקיד ולכל חיל. ייתכן ותקבלי תשובה חיובית אם תימצאי מתאימה לפי הנתונים האישיים ובהתאם לצרכי הצבא.