שלומי

הנדון: רצון להתגייס לצה"ל

שלום עידן, אני ישראלי בן 25 שגר בארה"ב, עזבתי את ישראל בגיל 11 בערך ועכשיו החלטתי להתגייס לצה"ל. האם זה אפשרי בגילי להתגייס? אם כן אל מי עלי לפנות? הערה: ברשותי פטור מצה"ל עד 2029 מהקונסוליה תודה על התייחסותך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום שלומי, לפי הנתונים אני מבין שיש לך מעמד של בן מהגרים - לפיכך תוכל לחזור לארץ ולהתגייס אך תחויב בתקופת שירות קצרה יותר לאור גילך. ביכולתך לפנות לצה"ל באמצעות עורך דין מטעמך או באמצעות הקונסול או באופן ישיר ולהתחיל תהליך של חזרה לשירות וגיוס.